UWAGA - NACIĄGACZ

Krajowy Rejestr Działalności Gospodarczych — 500 złotych za wpis do bezwartościowego rejestru

Pisemka — dość wyraźnie naśladujące sznyt urzędowy — przysyła KRAJOWY REJESTR DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZYCH, ul. Złota 61 w Warszawie, a dotyczą „uregulowania fakultatywnej opłaty rejestracyjnej w wysokości 500 zł (słownie: pięćset złotych)” .

Przerwa urlopowa

Uprzejmie informujemy, że w dniach 24 - 28 lipca 2017 r. biuro Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego będzie zamknięte z uwagi na okres urlopowy. W sprawach pilnych proszę kontaktować się z prezesem Krzysztofem Wolickim tel. 604 286 073

* * * * * * * * * * * * GORĄCE PODZIĘKOWANIE * * * * * * * * * * * *

W związku z przejściem na emeryturę z dniem 1 lipca 2017 roku

pani Barbary Zawadzkiej

dyrektora Biura Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego

w imieniu własnym, Zarządu a także członków naszej organizacji,

czytelników MEMENTO jak i wszystkich, którym

pani Barbara przez te lata udzielała rad i pomocy

chciałbym serdecznie podziękować za jej trud włożony w rozwój

naszej organizacji oraz próby konsolidacji środowiska funeralnego.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję

Krzysztof Wolicki

Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego

UWAGA Zmiana numeru konta bankowego

Szanowni Państwo, z dniem 14.06.2014 roku ulega zmianie numer konta bankowego Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego. Zamiast dotychczasowych dwu kont będziemy mieli jedno w Credit Agricole Bank Polska SA. Podajemy obowiązujący numer konta dla transakcji złotówkowych 38 1940 1076 3182 2851 0000 0000

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA

W imieniu własnym jak i nowo powołanego Zarządu Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego chciałbym serdecznie podziękować ustępującym Członkom Zarządu, Komisji Rewizyjnej jak i Komisji Etyki za owocną współpracę przez ostatnie trzy lata minionej już kadencji.

Współpraca z Panami była Wielką przyjemnością.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję

Krzysztof Wolicki
prezes Zarządu
Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego

Nowe Władze Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego

W dniu 9 czerwca 2017 r w Hotelu Nieborów w Nieborowie odbyło się Walne Sprawozdawczo Wyborcze Zgromadzenie Członków Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego.
Prezesem na drugą kadencję został wybrany Krzysztof Wolicki.

Nieczynne Biuro Stowarzyszenia w dniu 9.06.2017

Z uwagi na zaplanowane w Nieborowie w dniu 9 czerwca 2017 roku Walne Sprawozdawczo-Wyborcze Zgromadzenie Członków Polskiego Stowarzyszenia Pogrzebowego biuro Zarządu będzie nieczynne

Odwołane szkolenie

Z uwagi na małe zainteresowanie planowanym na dni 9-10.06.2017 roku szkoleniem "Gospodarka odpadami na cmentarzu" w Nieborowie, zostaje one przeniesione na jesień. Miejsce jak i termin szkolenia podamy pod koniec sierpnia.