Biodegradowalny płyn do dezynfekcji

BIODEGRADOWALNY PŁYN DO DEZYNFEKCJI i ZABIEGÓW ANTYODOROWYCH dla zakładów pogrzebowych na bazie naturalnych składników bez dodatku alkoholu.

Firma SED ODORE Sp. z o.o. jest producentem specjalistycznych środków do szeroko rozumianej dezynfekcji. Produkty firmy Sed Odore mają właściwości czyszczące i skutecznie niwelują wszelkiego rodzaju nieprzyjemne zapachy pochodzenia organicznego.

Preparat Anti- Odor Agent, jest preparatem spełniającym najwyższe normy dezynfekcyjne w tym działa na wirusy osłonkowe i bezosłonkowe (COVID 19), został przygotowany specjalnie dla branży pogrzebowej, w której występują specyficzne warunki pracy. Tym preparatem można bezpośrednio traktować ludzkie zwłoki skutecznie dezynfekując i niwelując nieprzyjemne zapachy pochodzenia organicznego, jednocześnie preparat jest ultra czysty w swoim składzie chemicznym i nie ingeruje on miejsc gdzie jest stosowany. Pozostawia po sobie neutralny zapach czystego powietrza nie pozostawia żadnych plam, odbarwień. Praca z tym preparatem jest w 100% bezpieczna ponieważ przeszedł on badanie toksykologiczne i może być używany w pomieszczeniach zamkniętych, posiada najwyższe normy medyczne dla preparatów tego typu na Świecie. Preparatem tym można traktować wszelkiego rodzaju sprzęt, pomieszczenia, stosować w formie zamgławiania, myć i dezynfekować transport jak i odzież roboczą.

Dodatkowo dzięki sprzedaży płyny, producent wspiera Fundacje FunandDrive Dzieciom.

Celem naszej fundacji jest zbiórka na nowoczesną karetkę do pomocy wcześniakom i noworodkom. Ambulans typu „N” to karetka neonatologiczna służąca wyłącznie do transportu noworodków i wcześniaków w stanie zagrożenia życia. Chcemy wyposażyć w taką karetkę każde województwo w Polsce.  Karetka neonatologiczna zostanie zaprojektowana w zabudowie kontenerowej i będzie pierwszą w Polsce tak zaawansowaną karetką do ratowania najmłodszych. Od ‘’zwykłej” karetki wyróżnia ją to ,że medycy mają dostęp do inkubatora z każdej strony, dzięki czemu łatwiej i szybciej mogą zajmować się małym pacjentem.

Dokładne wyjaśnienie zalet takiej karetki oraz pełne przedstawienie naszej fundacji można zobaczyć w reportażu telewizji Toya   TV TOYA

Chcemy pomóc najmłodszym dla których każda sekunda jest na wagę złota. Porody przedwczesne stanowią około 8% wszystkich porodów w Polsce, a dzięki rozwojowi medycyny polscy neonatolodzy są w stanie ratować dzieci ważące 500 gramów a nawet mniej!!

Karetek neonatologicznych jest w Polsce bardzo mało.  Jeżdżą do najcięższych przypadków i przewożą najbardziej potrzebujące maluszki między szpitalami. Często są to już stare i mocno zużyte sprzęty. Nie ma dnia, aby taka karetka nie wyjeżdżała z bazy, aby zdążyć na czas  uratować życie.

Zebraliśmy już ponad ćwierć miliona złotych na zakup karetki! Chcemy zachęcić Was wszystkich do udziału w akcji i przyłączenia się do naszego celu.

ZAMÓWIENIA

www.sklep.edoctor.com.pl