Przełożony termin targów MEMENTO-Poznań 2020

Komunikat Zarządu Grupy Międzynarodowych Targów Poznańskich w sprawie przełożenia zaplanowanej na czerwiec br. 10. Edycji Targów Memento-Poznań im. Wojciecha Krawczyka

Naszym priorytetem jest bezpieczeństwo wystawców, zwiedzających i pracowników. Dlatego z uwagi na sytuację związaną z zachorowaniami na koronawirusa w Polsce i na świecie, zarząd Grupy MTP zgodnie z wytycznymi Głównego Inspektora Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz zalecanymi przez instytucje państwowe procedurami podjął decyzję o przełożeniu targów branży funeralnej MEMENTO na termin 20–22 listopada 2020 roku.

Decyzję tą podjęliśmy w toku konsultacji z naszymi wystawcami i partnerami, w pełni rozumiejąc obecną sytuację biznesową i dodatkowo mając na względzie zmodyfikowany kalendarz europejskich wydarzeń branżowych. Zachęcamy Państwa do wpisania nowego terminu targów branży funeralnej MEMENTO do kalendarzy i spotkania z nami w Poznaniu podczas jesiennej edycji.

Zarząd Grupy MTP